Structurele kenmerken van borrelende reinigingsmachine

November 18, 2022
Laatste bedrijfsnieuws over Structurele kenmerken van borrelende reinigingsmachine

Structurele kenmerken van borrelende reinigingsmachine:

 

1, het frame is gemaakt van SUS304 roestvrij staal, in overeenstemming met de nationale normen voor de voedingsindustrie.

2, het gebruik van bellenrollen, schrobben, spraytechnologie om dingen schoon te maken.

3. Elke afzonderlijke machine in de assemblagelijn kan worden aangepast aan de verschillende verwerkingskenmerken van gebruikers om aan de procesvereisten te voldoen.

4, reinigingssnelheid is traploos instelbaar, gebruikers kunnen instellen op basis van verschillende reinigingsinhoud.

5, automatische bellenreinigingsmachine compacte structuur, hoge mate van automatisering, geschikt voor alle soorten verwerkingsschaalbedrijven.

6, bellenreinigingsmachine naast motor, lagers en andere standaardonderdelen zijn gemaakt van roestvrij staal SUS304 / 2B-materiaal, * voldoen aan de vereisten voor exportvoedselhygiëne.De apparatuur is voorzien van een apparaat voor het genereren van bellen, zodat het materiaal in rollende staat is, de landbouwresten op het oppervlak van het product verwijdert en tegelijkertijd kan worden toegevoegd aan de juiste hoeveelheid middelen voor desinfectie en fixatie.Flotsam kan overstromen uit de overlooptank, sediment uit de rioolafvoer, om het doel van het reinigen van de machine te bereiken.